T: 06-23914177 E: info@kee-mv.nl A: Witte Paal 157, 1742 NX Schagen

Wat doe ik

Mobiliteit:

De tijden veranderen. Er zijn  veranderingen door digitalisering, technologie maar ook door hogere eisen van consumenten en burgers. Alles moet sneller, makkelijker en efficiënter. Je baan gaat veranderen of je baan verdwijnt. Nieuwe tijden vragen om mobiliteit. Maar je kan ook gebrek aan werkplezier ervaren. Dat je geen voldoening meer uit je werk haalt en verlangt naar een nieuwe uitdaging. Maar hoe doe je dat? Voor veel mensen blijkt het lastig te zijn om sturing te geven aan hun carrière. Of het nu gaat om baanverlies of omdat er onvrede is over werksituaties. Ik help graag mensen de beweging te maken. Mobiliteit ontstaat als mensen weten waar hun kracht zit, hun talenten, kwaliteiten maar ook hun valkuilen en  drijfveren . Het is altijd goed om tijdig stil te staan bij je eigen ontwikkeling en je wensen voor je verder loopbaan te concretiseren. Maar het begint bij jezelf. Door gerichte gesprekken, diverse oefeningen en testen vind je antwoord op de vragen Wie ben ik? Wat kan ik? En Wat wil ik? En dat in jouw tempo, maar altijd gericht op ons doel: zo snel mogelijk je werkgeluk (her)vinden.


  • Adviseur Loopbaan, Ontwikkeling & Mobiliteit;

Als AdviseurLoopbaan, Ontwikkeling & Mobiliteit heb ik voornamelijk een adviserende en coachende rol voor mobiliteitskandidaten. Maar daarnaast heb ik ook een bemiddelde rol en kan ik een organisatie helpen bij het invullen van personele bezettingsproblemen. Als adviseur heb ik gedegen kennis van de wet- en regelgeving omtrent personele zaken. Ik beschik over voldoende kennis arbeidsvoorwaarden, ontslagrelingen en het sociale zekerheidstelsel. Ik kan mij inleven in de situatie van anderen, andere mensen begrijpen en hun helpen bij problemen met hun loopbaan. Het herkennen van sterke en zwakke punten en daarin ondersteun en adviseer ik mobiliteitskandidaten. Goede mensenkennis is zeer belangrijk. Daarnaast ben ik in staat te onderhandelen met werkgevers en hen overtuigen. Ik ben binnen een organisatie verantwoordelijk voor de loopbaan van mobiliteitskandidaten. Ik geef hen de mogelijkheid na te denken over hun loopbaan en op dit gebied actie te ondernemen. Dit kan op eigen verzoek plaatsvinden of op verzoek van een organisatie.


  • Loopbaancoach;

Heb je twijfels over je huidige baan of wil je je loopbaan verder vorm gaan geven. Dan is het belang om het volgende in kaart te brengen

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

Als loopbaancoach met officiële erkenning door de Nederlandse Orde van beroepscoaches (NOBCO)   kan ik hierin ondersteuning bieden. Ik kan worden ingezet bij vraagstukken op het gebied van werk, scholing en carrière (professionele en persoonlijke ontwikkeling).

Het doel is ondersteuning te bieden bij het sturing en richting geven aan je eigen loopbaan. Deze begeleiding vindt  plast op basis van individuele gesprekken. Loopbaancoaching is erop gericht (nieuwe) inzichten te verkrijgen zoals;

  • Inzicht in wat motiveert en energie geeft, maar ook wat demotiveert;
  • Inzicht in sterke en zwakke kanten;
  • Inzicht in functionele en disfunctionele werkhouding;
  • Inzicht in drijfveren, verlangens, vaardigheden en/of talenten.

.

Vitaliteit

Mijn interesse in vitaliteit komt voort uit twee ernstige auto-ongevallen. Daardoor leerde ik wat het is om te vechten , om fit te blijven, het maximale uit het leven te halen en te vechten voor een doel. Ik wil graag structurele veranderingen aanbrengen in het gedrag van mensen, zodat zij zich vitaler voelen, meer in balans. Vitaliteit is meer dan voeding en bewegen. Vitaal leven heeft ook te maken met bezieling en de sociale omgeving waarin je verkeert. Vitaltere medewerkers zijn gelukkiger, productiever en sterker betrokken bij de organisatie. Een hoge vitaliteit onder werknemers heeft voordelen voor het bedrijf én voor de werknemers zelf.

Wat is vitaliteit?

Vitaliteit staat letterlijk voor: ‘de mate waarin iemand krachtig en energiek is’. En ook levenskracht, levenslust en werkkracht zijn synoniemen van vitaliteit. Soms wordt vitaliteit gezien als ‘gezond zijn’, maar het is een overtreffende trap daarvan: vitaliteit gaat erom dat je meer uit het leven kan en wil halen. Voldoende beweging, gezond eten, mentale, alsook lichamelijke rust en ontspanning, een fijne sociale kring en mogelijkheden tot ontplooiing worden als belangrijke factoren gezien die invloed hebben op iemands vitaliteit.


Vitaliteit is erg belangrijk in een mensenleven. Maar ook specifiek op het werk is vitaliteit van onschatbare waarde. Het zorgt voor minder verzuim en hogere productiviteit. Maar het verbeterd ook de imago van de organisatie. Is een medewerker gelukkig met zijn werk en het bedrijf waarvoor hij dit werk doet, dan draagt hij dat automatisch uit aan anderen. Dat kunnen klanten zijn, maar ook familie, vrienden en bekenden. En dat draagt bij aan een positief imago van het bedrijf.

Gelukkige werknemers komen niet zomaar uit de lucht vallen. Vitaliteit staat in directe verbinding met onder meer de gezondheid, de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van de werknemers. Dit levert een aanzienlijke positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat.


In kader van vitaliteit stimuleer , enthousiasmeer en overtuig ik je om vitaler te leven. Ik wandel graag met jou mee (letterlijk en figuurlijk) en gaan we voor een duurzame verandering, om zo meer uit het leven te halen. Een leven waar jjj je fijn bij voelt en wat bij je past. Wil je meer uit het leven halen maar ervaar je op dit moment beperkingen omdat je uit balans bent, of graag meer zou willen afvallen op een manier waardoor je het kan volhouden. Of voel jij je futloos, of ervaar je negatieve stress? Dan is je coaching op gedrag, praktische, gewoontes, wilskracht en volhouden een must. Ik help jou met een plan en ik sta je bij in het proces.


Locatie

Ik ben flexibel wat betreft tijd en plaats. Een consult kan plaatsvinden op mijn eigen locatie (Schagen, Den Oever of Purmerend) maar kan ook plaatsvinden op het werk, een wandelsessie of in een ander gekozen neutrale locatie.Behalen persoonlijke doelstellingen

Wij geven service op maat

Professionele begeleiding