T: 06-23914177 E: info@kee-mv.nl A: Witte Paal 157, 1742 NX Schagen

Over KEE Mobiliteit & Vitaliteit

Kee Mobiliteit & Vitaliteit is opgericht door Karin de Jong.
Met ruime kennis en ervaring in loopbaanontwikkeling biedt KEE Mobiliteit & vitaliteit organisaties en particulieren een passend antwoord op al uw loopbaanvragen.


KEE staat voor KRACHT ENERGIEK EN ENTHOUSIAST!!


Karin de Jong is een gecertificeerde life- & loopbaanprofessional (NOBCO), met een drive voor vitaliteit. Kee Mobiliteit & Vitaliteit werkt met de officiële erkenning als coach  door de Nederlandse Orde van beroepscoaches (NOBCO) . Tevens gecertificeerde consultant Profile Dynamics en PI company. Karin de Jong heeft haar relevante ervaring aanvankelijk opgedaan als trainer, re-interatiecoach, arbeidscoach vluchtelingen en uitkeringsgerechtigden,  accountmanager werkgeversdienstverlening (WSP) en P&O adviseur Loopbaan, Ontwikkeling & Mobiliteit . Daar is ook haar diepgewortelde interesse voor arbeidsmarktstukken ontstaan.

Al enige jaren  ligt haar focus fulltime oa op de wereld van zoekende werkenden; mensen die soms gedwongen, maar ook vaak op eigen initiatief een verandering in hun loopbaan willen realiseren. Met een voorkeur van een benadering  met praktische interventies.


Waarom met Karin van Kee Mobiliteit & Vitaliteit in zee gaan?

Omdat ik een ervaren doelgerichte adviseur en coach ben, nuchter en betrokken, dit alles doorspekt met een flinke dosis humor.

Mijn kennis en ervaring leidt tot inspirerende, motiverende en resultaatgerichte aanpak. Bij KEE Mobiliteit & Vitaliteit wordt gezegd wat gezien wordt en zet dat om in actie. Liefdevol meedogeloos provocatief! Ik reik tools aan om zelf aan de slag te gaan met je eigen werkgeluk en – voor organisaties – met de loopbanen van medewerkers.

KEE Mobiliteit & Vitaliteit zorgt ook dat jij en dat -voor organisaties- medewerkers weer in hun kracht komen te staan en zelf de regie pakken!


Inmiddels is de “gereedschapskist” van KEE Mobiliteit & Vitaliteit behoorlijk vol en komen er nog steeds nieuwe tools bij;

Er wordt gebruik gemaakt van diverse theorieën, tools en modellen (o.a. Systemisch Werk, RET, 5G’s , Bateson, Balans KleurenTest (inzicht om jouw waarden te vergroten), Profile Dynamics analyse (inzicht in je drijfveren),  PI Company > Big Five Personality/Connector Ability/Reflector Drives, aangevuld met een grote hoeveelheid aan ervaring en intuïtie,.


Organisaties kunnen gebruikmaken van ontwikkelfaciliteiten binnen de CAO, O&O fondsen en de ESF subsidieregeling voor Duurzame Inzetbaarheid..
Behalen persoonlijke doelstellingen

Wij geven service op maat

Professionele begeleiding