T: 06-23914177 E: info@kee-mv.nl A: Witte Paal 157, 1742 NX Schagen

EMOTIES IN ALLE VORMEN

Wij zitten in een bijzondere situatie.....

De mensheid is getroffen door een pandemie, een zeer surrealistische situatie.

Deze pandemie houdt ons allemaal bezig of wij willen of niet....

Zoeken wij het nu in de oplossingen of houden de problemen ons bezig?

De één zoekt steun bij een ander, terwijl die ander het juist graag zelf wil oplossen en voelen.

Wat deze situatie vooral geldt, is dat we naar binnen gaan. We gaan werkelijk voelen wat het met ons doet en hoe wij ermee omgaan.

Niet één laagje, maar vele diepe lagen worden aangeraakt. En die emoties mogen er zijn.

Het stuurt ons naar inzichten en oplossingen waar wij eerder nooit aan gedacht hebben en gaan deze zelfs toepassen.

Het houdt ons bezig en zouden er graag afstand van willen nemen. Niet wit en niet zwart, maar in de kleur die wij zelf willen invullen.

Vrijheid staat of valt met hoe sterk je bent en hoe je ermee om gaat. Een ieder doet het op zijn of haar manier. Er is geen goed en er is geen fout.

Wees extra lief voor jezelf....


Groetjes KEESTEVIG IN JE SCHOENEN....
De eerste stap naar assertiviteit is werken aan je zelfvertrouwen. Want hoe meer zelfvertrouwen in jezelf hebt, hoe vanzelfsprekender en makkelijke het voor jou is om te communiceren wat je wilt.

Groetjes,

KEEGratis ontwikkeladvies werkenden 45 plus

Je hebt het prima naar je zin op je werk. Maar over 10 jaar kan je baan er wel héééél anders uit zien. De arbeidsmarkt verandert snel maar jij ook. Het is altijd goed om na te denken over je toekomst van jouw baan en ook je persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in je huidige werk, je kwaliteiten en je mogelijkheden. Het traject bestaat uit 4 gesprekken. Omdat het ontwikkeladvies voortkomt uit een subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid kost het jou niets.

Voor wie is het ontwikkeladvies?

Werknemers of zelfstandige zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld 12 uur per week werkzaam zijn.

Het ontwikkeladvies zorgt ervoor dat je beter weet wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt. En je krijgt een op maakt gemaakt advies met een bruikbaar actieplan.

Aan een ontwikkeladvies zijn geen kosten verbonden als je onder de doelgroep valt dus .....neem je regie en maak een afspraak.

Groetjes,

KEEMet welke bril kijk jij?

Wij kunnen effectiever communiceren als wij zicht hebben op onze eigen drijfveren en percepties en weten hoe ons gedrag op anderen overkomt. Als wij vervolgens ook nog leren hoe wij anderen kunnen benaderen op een manier die zij verstaan en accepteren, dan hebben wij de sleutel tot daadwerkelijke communicatie en wederzijds begrip in handen. Wil je meer inzicht in jouw drijfveren? Weten wie jij bent? Wat er speelt bij anderen? Hoe je in een team optimaal kunt presteren? Maak een vrijblijvende afspraak en check wat een drijfveren analyse voor jou kan betekenen ️

*

#Graves #persoonlijke #culturele #ontwikkeling #wetenschappelijk #analyse #praktisch

Groetjes,

KEE